• rasadnik boki
  • keyboard_arrow_left
    keyboard_arrow_right

Broj unosa: 3
Shown entries: 1-3

Sortiraj prema: Datum · Ime · Ocena · Komentari · Pregledi
Puzavice
Ruže0

Ruže penjačice (poznate i pod nazivom ruže puzavice) su pogodne za formiranje cvetnih živih ograda, pergola, za maskiranje zidova i neuglednih pozadina, kao i za pojedinačnu sadnju na istaknutim mestima. Cvetaju cele sezone, a sade se na razmaku od 1 do 2 m, što zavisi od bujnosti sorte i namene.

Čajevke
Ruže0

ČAJEVKE – Tea hibridi (T.H.): Najomiljenije i najmnogobrojnije ruže sa krupnim i lepo oblikovanim cvetovima, pogodnim za rezanje Snažnog porasta i visokih izdanaka. Biljke su visine do 1 m, a najčešće između 60 i 80 cm ( u zavisnosti od sorte mesta sađenja i klime). Sadnice su plemenite forme, najčešće mirisne i pogodne za rezanje, krupnih cvetova i velikog izbora boja. Mogu se saditi u svim tipovima vrtova. Sade se u grupama, vrstama, gredicama, pojedinačno ili vezano sa drugim biljkama. Rastojanje pri sadnji je 40-45 cm ili 5-6 komada po kvadratnom metru.

Paulovnija
Ruže0

AULOVNIJA JE NAJBRŽE RASTUĆE DRVO NA SVETU. NUDIMO VAM SADNICE PAULOVNIJE ELONGATA PO POVOLJNIM CENAMA. Cena sadnica paulovnije zavisi od količine. Imamo jednogodišnje i dvogodišnje čepovane i nečepovane sadnice paulovnije, koje se sade u jesen ili rano proleće. Slanje

close